

RMEI 2020 General Assembly March 22-24, 2020 Organized jointly by ENI-Monastir and ENI-Sousse

Sunday: 03/22/2020: (Location - Hotel Hasdrubal SOUSSE)

5: 00-6: 30 p.m. Board of Directors meeting

- 1. Review of the 2019 activity report Mrs. LOMBARDI President
- 2. Review of the 2019 accounts G. Le Palec Treasurer / O. Boiron Executive Director
- 3. Review of the 2020 forecast budget G. Le Palec Treasurer / O. Boiron Executive Director

Monday: 03/23/2020 (Location - ENISo SOUSSE)

- 9 am: Welcome & Registration of participants
- 9:30 am: Welcome addresses President of RMEI: Mara LOMBARDI, Director of ENIM, Pr. Mondher ZIDI, Director of ENISo, Pr. Aref MEDDEB
- 10 am: Opening of the ordinary GA: Presentation of the moral report: RMEI President: Mara LOMBARDI and the Executive Director Olivier BOIRON (vote requested)
- 10:30 am: Presentation of the financial report: RMEI Treasurer: Georges LEPALEC (vote requested)
- 11:00 am: Coffee break
- **11.20 am**: Presentation of the 2020 budget (vote requested)
- 11.40 am: Designation of the location for the next GA in 2021 (vote requested)
 12:15 1:15 pm : Lunch

1:15 pm: <u>Board of Directors - Appointment of the new Chairman and Vice-Chairman of RMEI by</u> <u>the members of the Board of Directors</u>

Presentations of activities and projects

- **2 pm**: CLIMED program workshop (30 min): Olivier BOIRON & Moncef GHISS
- 2:30 pm: Michel Angelo Workshop (30 min): Pr. Massimo GUARASCIO
- **3 pm**: TARGET project workshop (30 min): Pr. Anastazia ZABANIOUTOU
- 3.30 pm: HOMERe workshop (30 min): Pr. Leo VINCENT & Pr. Ahmed BenCheikh LARBI



- 4 pm: Coffee break
- 4:20 pm: ACCRIMED program workshop (30 min)
- 4:50 pm: Summer school workshop (30 min)
- **5:20 pm :** Symposium: Circular bioeconomy and sustainability (15 mn)
- **5.35 pm**: End of the program for the first day
- 8 pm: Gala dinner



Residence : Hotel Hasdrubal (Sousse) Adress : Hasdrubal Thalassa & Spa, Zone Touristique Port El Kantaoui, 4089 Phone : +216 73 348 944





Tuesday: 03/24/2020: (Location Monastir- ENIM)

- **8:15 am**: Departure from the hotel
- 9 am: Welcome of participants: Word from the Director of ENIM: Pr. Mondher ZIDI
- 9:15 am: Round tables (Two rooms S1 & S2)
 - i) TARGET Program (45mn)
 - ii) CLIMED Program (45mn)
- **10.45 am**: Coffee break
- **11 am:** Activities of the working groups
- 12 pm: Future partnerships and collaborations
- **12:30 pm**: Closing ceremony
- 12:45 pm: Lunch
- **3-6 pm**: Cultural program





Residence : Hotel Hasdrubal (Sousse) Adress : Hasdrubal Thalassa & Spa, Zone Touristique Port El Kantaoui, 4089 Phone : +216 73 348 944

